08-01-2008, 20:44
|
#2 (permalink)
|
|
Newbie
İstanbul
English Teacher
Mesaj Onayı: 40
1 Mesajı 1 Onay Aldı
|
Alıntı:
diyez tarafından gönderildi
yardım edermisiniz elli kere mail attım şifremi unuttum yada emailim sitenizde tanınmıyo tracking numaramı verin diye bunu yazmışlar kısaca çevirebilirmisiniz lütfen ben yanlış anlamadıysam 8inde kargonuz gelecek gelmezse kontak kurun diye anlıyorum yanlışsam düzeltirmisiniz
birde cevap olarak onlara ne dememi önerirsiniz sinir oldum viktoria secretmi birdaha asla aralığın başında sipariş verdim elli kere mail attım yardımcı olmuyorlar kargomda hala gelmedi bir yardım edin lütfen
Thank you for your e-mail regarding the status of your order. We apologize for any frustration this matter may have caused you.
We assure you that your order is currently in transit and should arrive on or before January 8, 2008.
Unfortunately, we do not have a tracking number at this time. Please contact us after that date if you haven't received your package.
You can check the status of your order or view your order history online by clicking on the link below.
|
"Siparişinize ilişkin e-mail'iniz için teşekkür ederiz. Bu konuda meydana gelmiş olabilecek olan elde olmayan nedenlerden dolayı üzgünüz.
Siparişinizin şu an nakil halinde olduğunu ve 8 Ocak 2008 tarihine kadar size ulaşacağı konusunda sizi temin ederiz.
Ancak, maalesef şu an için elimizde izleme numaranız mevcut değil. Kargonuzu belirtilen tarihte almadıysanız, lütfen bizimle temasa geçin.
Aşağıdaki linke tıklayarak siparişinizle ilgili durumu kontrol edebilir veya online sipariş tarihçenizi görebilirsiniz."
|
|
|
|