Yalnız Mesajı Göster
Eski 08-01-2008, 23:01   #6 (permalink)
joeboss
Master

istanbul
UNEMPLOYED

Onayladığı Mesaj Sayısı: 332
565 Mesajı 700 Onay Aldı

Alıntı:
diyez tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
sigortalı yollamasalar bile barkod altında mutlaka bir numara oluyo tracking yapılamasada ben sadece pttden sordurabilmek için istiyorum numaramı faturamı yollasınlar emailime yeter
emailde link veriyo ama yönlendirilen linkten bakabilmem için emailim ve şifremle giriş yapmam gerek ama emailim sitede tanınmıyo böyle bir email yok kayıt olun diyo sipariş statusune bakabilmem için sing in olamıyorum yani
blmem anlatabildimmi
I am very disappointed with your companies handling of my order so far . You have informed me that my package would arrive on or before january 8 , but it is already 9th of january today and i still haven't received it .How long must i wait ? I would really appreciate it if you would help me on this matter.
I need the tracking number in order to check the status of my package at the post office , so can you please let me know the number which is just below the barcode and scan my invoice and send it to my e-mail adress.
I am willing to answer any security questions that you might have if you can not send a scanned copy of my invoice for security reasons .
biraz acele oldu ama bu kadar oldu

Çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla
Onaylayanlar