Tureng Forum  

Geri   Tureng Forum > ÇEVİRİ - ÇEVİRMENLER > Çevirmen İlanları

Çevirmen İlanları İlanlarınızı bırakabilirsiniz. Lütfen mesaj başlığında çeviri yaptığınız dili ve varsa alanı belirtiniz.

BU KATEGORİDE SADECE BİREYSEL ÜYELER İLAN VEREBİLİR.
Büro ve kurumsal üyelere ait mesajlar uyarı yapılmaksızın SİLİNECEKTİR.

HATIRLATMA: Kurumsal ve şirket ilanlarınızı "Çeviri İşleri ve Çeviri Bürosu İlanları" kategorisinde yayınlayabilirsiniz.
Lütfen forum kurallarına uyunuz.

Galatasaray Lisesi ve Univ diplomalı, Sorbonne master mezunundan fransızca tercume | İngilizce/Türkçe çevirisi

Yeni Başlık Aç  Yanıtla

LinkBack Başlık Araçları Görünüm
Eski 10-01-2010, 16:04   #1 (permalink)
Newbie

istanbul
hukukçu

Onayladığı Mesaj Sayısı: 0
0 mesajı 0 onay aldı
Katkı Puanı: 0
hdincer
Galatasaray Lisesi ve Univ diplomalı, Sorbonne master mezunundan fransızca tercume
Dil: Fransızca   Çalışma Şekli: Freelance (TZ)   Tecrübe: 3-5 Yıl   

Galatasaray Lisesi ve Galatasaray Universitesi Hukuk fakultesi mezunuyum. Paris 1 Sorbonne universitesi kamu hukuku master programını bitirdim. 5 yıldır ilk, orta ve ileri seviyede bireysel ve toplu olarak fransızca ozel ders veriyorum ve tercume yapıyorum. Hızlı ve akıcı tercume yapabilirim, her seviye icin fransızca ozel ders verebilirim. Ayrıca akademik seviyede fransızca hukuki tercume yapabilirim. Irtibata gecmek icin bana hdincer77@gmail.com adresinden ulasabilirsiniz.

Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yeni Başlık Aç  Yanıtla

Bu başlığı görüntülemekte olan kullanıcı sayısı: 1 (0 üye, 1 konuk)

Başlık Araçları
Görünüm

Gönderme Kuralları
Başlık Açamazsınız
Yanıt Gönderemezsiniz
Dosya Ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı Düzenleyemezsiniz

BB code kullanabilirsiniz
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
AçıkTrackback
Açık Pingback
AçıkRefback

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı açan Forum Yanıt Son Mesaj
Galatasaray Universitesi hukuk diplomalı, Sorbonne master mezunundan fransızca ceviri hdincer Yabancı Dil Dersleri Vermek ve Almak İsteyenler 0 10-01-2010 15:56
Galatasaray lisesi, Galatasaray universitesi ve Sorbonne mezunundan tercume hdincer Çevirmen İlanları 0 27-11-2009 16:03
galatasaray lisesi mezununda fransızca tercüme essqui140 Çevirmen İlanları 0 09-07-2008 01:53

Forumda yayınlanan kelimeler, karşılıkları ve yapılan yorumlar, yazılar, makaleler kaynak gösterilse dahi izinsiz kullanılamaz.
BİL-KOD:989 B.16.0.THS.0.10.02.00/681 209221