İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü'nden iyi dereceyle mezun biyoloğum ve İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü'nde yapılan sınav sonucu itibarıyla ilk ve orta dereceli okullarda İngilizce biyoloji ve hayat bilgisi öğretmenliği yapma yeterliliğine sahibim.Bunun yanında gerek üniversite hayatım boyunca yabancı dilde yazılmış her türlü akademik yayın ve belgenin ve gerekse onbir senelik eczane çalışma hayatım boyunca medikal ve ilaç konusunda yazılmış ulusal ve uluslararası yayınların tercüme ve yorumlanması konusunda oldukça deneyimliyim.Bahsi geçen metinlerin içeriklerinin doğru aktarılmasında ve gizliliğinin korunmasında gösterdiğim titizlik,özen ve disiplinin, ortaya koyduğum işlerde ve yer aldığım büyük projelerde tercih edilmemde etkli olduğu ,birlikte çalışma konusundaki memnuniyetlerini bildiren tercüme şirketleri ve kişilerce özellikle ifade edilmiştir.Medikal ve akademik içerikli metinlerde İngilizce-Türkçe ve Türkçe-İngilizce olmak üzere her iki yönde aynı hız ve kolaylıkta tercüme yapabilmekteyim.Microsoft Office Araçlarını ve Trados rahatlıkla ve iyi derecede kullanabiliyorum. Öngördüğüm fiyatlandırma konusunda bilgileri istendiğinde vermeyi uygun görmekteyim.Bilgilerinizi saygılarımla rica ederim.
Ümit Yakup DURAL
İletişim için:
GSM: 0 535 664 74 56
0 533 3259748
e-mail:
umityakupdural@gmail.com
umityakupdural@hotmail.com
umityakupdural@yahoo.com.tr