Tureng Forum  

Geri Git   Tureng Forum > ÇEVİRMEN PLATFORMU > Çevirmenler ve Çeviri Yapmak İsteyenler

Çevirmenler ve Çeviri Yapmak İsteyenler İlanlarınızı bırakabilirsiniz. Lütfen mesaj başlığında çeviri yaptığınız dili ve varsa alanı belirtiniz.

Yeni Başlık Aç  Yanıtla

LinkBack Başlık Araçları Bu Başlıkta Ara Stiller
Eski 09-02-2008, 17:03   #1 (permalink)
Newbie

fatih/Istanbul
I translate medical and scientific subjects

Onayladığı Mesaj Sayısı: 3
5 Mesajı 7 Onay Aldı
Smile trados kullanmayı bilen nitelikli ve tecrübeli çevirmen

İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü'nden iyi dereceyle mezun biyoloğum ve İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü'nde yapılan sınav sonucu itibarıyla ilk ve orta dereceli okullarda İngilizce biyoloji ve hayat bilgisi öğretmenliği yapma yeterliliğine sahibim.Bunun yanında gerek üniversite hayatım boyunca yabancı dilde yazılmış her türlü akademik yayın ve belgenin ve gerekse onbir senelik eczane çalışma hayatım boyunca medikal ve ilaç konusunda yazılmış ulusal ve uluslararası yayınların tercüme ve yorumlanması konusunda oldukça deneyimliyim.Bahsi geçen metinlerin içeriklerinin doğru aktarılmasında ve gizliliğinin korunmasında gösterdiğim titizlik,özen ve disiplinin, ortaya koyduğum işlerde ve yer aldığım büyük projelerde tercih edilmemde etkli olduğu ,birlikte çalışma konusundaki memnuniyetlerini bildiren tercüme şirketleri ve kişilerce özellikle ifade edilmiştir.Medikal ve akademik içerikli metinlerde İngilizce-Türkçe ve Türkçe-İngilizce olmak üzere her iki yönde aynı hız ve kolaylıkta tercüme yapabilmekteyim.Microsoft Office Araçlarını ve Trados rahatlıkla ve iyi derecede kullanabiliyorum. Öngördüğüm fiyatlandırma konusunda bilgileri istendiğinde vermeyi uygun görmekteyim.Bilgilerinizi saygılarımla rica ederim.

Ümit Yakup DURAL

İletişim için:
GSM: 0 535 664 74 56
0 533 3259748
e-mail: umityakupdural@gmail.com
umityakupdural@hotmail.com
umityakupdural@yahoo.com.tr

Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yeni Başlık Aç  Yanıtla
Etiketler: , , , , ,

Bu başlığı görüntülemekte olan kullanıcı sayısı: 1 (0 üye, 1 konuk)

Başlık Araçları Bu Başlıkta Ara
Bu Başlıkta Ara:

Gelişmiş Arama
Stiller

Gönderme Kuralları
Başlık Açamazsınız
Yanıt Gönderemezsiniz
Dosya Ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı Düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
AçıkTrackback
Açık Pingback
AçıkRefback

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
TIP ve MEDİKAL ÇEVİRMEN drasish Çevirmenler ve Çeviri Yapmak İsteyenler 1 09-07-2008 19:38
Trados interpire Çevirmen Araçları 12 08-04-2008 03:02
Tıp Doktoru çevirmen eagledry Çevirmenler ve Çeviri Yapmak İsteyenler 0 27-02-2008 20:04
Deneyimli Ve Nitelikli Medikal Tercüman burakcim258941 Çevirmenler ve Çeviri Yapmak İsteyenler 1 27-02-2008 20:02
çevirmen aytenn Çevirmenler ve Çeviri Yapmak İsteyenler 0 29-01-2008 15:23