10 Senedir Ingilizce Ve Almanca Dillerinde, 6 Senedir De Italyanca Teknik çeviri Yapmaktayım. Abd'de Tıp Eğitimi Aldım, Tıbbi çeviriler Konusunda Yardımcı Olabilirim.
On yılı aşkın deneyimim var ve bugüne kadar birden çok ilaç firmasının ve çeşitli uluslararası tıp makalelerinin çevirilerini yaptım ve hala yapmaktayım. Uzmanlık alanım tp ve farmakoloji.İlgilenirseniz yaptığım çevirilerden örnekler gönderebilirim.
Deniz TİMUR specialinterpreter@gmail.com
05053767503
Ankara Atatürk Anadolu Lisesi'ni bitirdikten sonra Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi (İngilizce)'ni kazandım. Burada 1 sene eğitim gördükten sonra Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne geçiş yaptım. Halen Hacettepe'de üçüncü sınıf öğrencisiyim. Daha önce hastanede çalışan asistanlara yürüttükleri projelerle ilgili İngilizce-Türkçe çeviriler yaptım ve aldığım geri bildirimler oldukça olumluydu. Çevirilerimden memnun kalacağınızı düşünüyorum. Benimle irtibat kurmak isterseniz lütfen aşağıdaki adresime mail yollayın.
mailto:muratacar_87@hotmail.com
Ben de 5 yıldır ingilizce-türkçe, türkçe-ingilizce çeviri yapmaktayım. Teknik çeviriler de her dalda tecrübem var. Tıbbi, Medikal çevirilerde de size yardımcı olabilirim. Daha önce özel bir doktor arkadasıma ve cesitli hastanelere ceviriler yapmıstım.