|
Cümle Çevirisi Danış Çevirisinde yardım almak istediğiniz cümleler için lütfen yeni başlık açınız.
Tureng Sözlük iGoogle'da!
|
iGoogle ana sayfanıza eklediğiniz bu araç ile araç kutusuna girdiğiniz kelimeyi Tureng'de aratabilirsiniz.
|
08-01-2008, 18:16
|
#1 (permalink)
|
|
Member
ank
mezun
Mesaj Onayı: 4
0 Mesajı 0 Onay Aldı
|
status of your order
yardım edermisiniz elli kere mail attım şifremi unuttum yada emailim sitenizde tanınmıyo tracking numaramı verin diye bunu yazmışlar kısaca çevirebilirmisiniz lütfen ben yanlış anlamadıysam 8inde kargonuz gelecek gelmezse kontak kurun diye anlıyorum yanlışsam düzeltirmisiniz
birde cevap olarak onlara ne dememi önerirsiniz sinir oldum viktoria secretmi birdaha asla aralığın başında sipariş verdim elli kere mail attım yardımcı olmuyorlar kargomda hala gelmedi bir yardım edin lütfen
Thank you for your e-mail regarding the status of your order. We apologize for any frustration this matter may have caused you.
We assure you that your order is currently in transit and should arrive on or before January 8, 2008.
Unfortunately, we do not have a tracking number at this time. Please contact us after that date if you haven't received your package.
You can check the status of your order or view your order history online by clicking on the link below.
|
|
|
|
08-01-2008, 18:44
|
#2 (permalink)
|
|
Member
İstanbul
English Teacher
Mesaj Onayı: 40
1 Mesajı 1 Onay Aldı
|
Alıntı:
diyez tarafından gönderildi
yardım edermisiniz elli kere mail attım şifremi unuttum yada emailim sitenizde tanınmıyo tracking numaramı verin diye bunu yazmışlar kısaca çevirebilirmisiniz lütfen ben yanlış anlamadıysam 8inde kargonuz gelecek gelmezse kontak kurun diye anlıyorum yanlışsam düzeltirmisiniz
birde cevap olarak onlara ne dememi önerirsiniz sinir oldum viktoria secretmi birdaha asla aralığın başında sipariş verdim elli kere mail attım yardımcı olmuyorlar kargomda hala gelmedi bir yardım edin lütfen
Thank you for your e-mail regarding the status of your order. We apologize for any frustration this matter may have caused you.
We assure you that your order is currently in transit and should arrive on or before January 8, 2008.
Unfortunately, we do not have a tracking number at this time. Please contact us after that date if you haven't received your package.
You can check the status of your order or view your order history online by clicking on the link below.
|
"Siparişinize ilişkin e-mail'iniz için teşekkür ederiz. Bu konuda meydana gelmiş olabilecek olan elde olmayan nedenlerden dolayı üzgünüz.
Siparişinizin şu an nakil halinde olduğunu ve 8 Ocak 2008 tarihine kadar size ulaşacağı konusunda sizi temin ederiz.
Ancak, maalesef şu an için elimizde izleme numaranız mevcut değil. Kargonuzu belirtilen tarihte almadıysanız, lütfen bizimle temasa geçin.
Aşağıdaki linke tıklayarak siparişinizle ilgili durumu kontrol edebilir veya online sipariş tarihçenizi görebilirsiniz."
|
|
|
|
08-01-2008, 20:23
|
#3 (permalink)
|
|
Master
istanbul
UNEMPLOYED
Mesaj Onayı: 260
446 Mesajı 527 Onay Aldı
|
gemiyle yollamis olabilirler
|
|
|
|
08-01-2008, 20:36
|
#4 (permalink)
|
|
Member
ank
mezun
0 Mesajı 0 Onay Aldı
|
Alıntı:
yusuf tarafından gönderildi
"Siparişinize ilişkin e-mail'iniz için teşekkür ederiz. Bu konuda meydana gelmiş olabilecek olan elde olmayan nedenlerden dolayı üzgünüz.
Siparişinizin şu an nakil halinde olduğunu ve 8 Ocak 2008 tarihine kadar size ulaşacağı konusunda sizi temin ederiz.
Ancak, maalesef şu an için elimizde izleme numaranız mevcut değil. Kargonuzu belirtilen tarihte almadıysanız, lütfen bizimle temasa geçin.
Aşağıdaki linke tıklayarak siparişinizle ilgili durumu kontrol edebilir veya online sipariş tarihçenizi görebilirsiniz."

|
çok teşekkürler
of ya mailim tanınmıyo diyorum linke tıkla bak diyolar yahu
şunuda çevirebilirmisin lütfen fazla oluyorum ama..
sizin gibi büyük bir şirketin bunu yapması beni hayal kırıklığına uğrattı
paketin 8inde geleceğini söylediniz 9 u oldu hala gelmedi
daha nekadar beklemem gerekiyor lütfen yardımcı olun
postanede paketi sordurabilmem için tracking numarası gerekiyor barkod altındaki yazan numarayı lütfen verirmisiniz yada faturamı mailime tarayıp gönderin lütfen!
eğer güvenlik yüzünden faturamı gönderemiyorsanız bana soracağınız güvenlik sorularınız varsa yanıtlarım
cevabınızı bekliyorum
|
|
|
|
08-01-2008, 20:45
|
#5 (permalink)
|
|
Master
istanbul
UNEMPLOYED
446 Mesajı 527 Onay Aldı
|
Alıntı:
çok teşekkürler
of ya mailim tanınmıyo diyorum linke tıkla bak diyolar yahu
şunuda çevirebilirmisin lütfen fazla oluyorum ama..
sizin gibi büyük bir şirketin bunu yapması beni hayal kırıklığına uğrattı
paketin 8inde geleceğini söylediniz 9 u oldu hala gelmedi
daha nekadar beklemem gerekiyor lütfen yardımcı olun
postanede paketi sordurabilmem için tracking numarası gerekiyor barkod altındaki yazan numarayı lütfen verirmisiniz yada faturamı mailime tarayıp gönderin lütfen!
eğer güvenlik yüzünden faturamı gönderemiyorsanız bana soracağınız güvenlik sorularınız varsa yanıtlarım
cevabınızı bekliyorum
|
" unfortunately , we do not have a tracking number at this time." burada takip numarasinin ( tracking number ) olmadigini soylemisler.
takip numarasi olsaydi zaten bilgisayarinizda PTT nin websitesinden gorurdunuz paketinizin gelip gelmedigini , yada amerikadan postalandiysa www.usps.com dan , fakat takip numarasi yok diyorlar . Hayret taahutlu veya sigorta alarak yollamis olsalardi bu numaranin ellerinde olmasi gerekirdi ,
|
|
|
|
08-01-2008, 21:01
|
#6 (permalink)
|
|
Master
istanbul
UNEMPLOYED
446 Mesajı 527 Onay Aldı
|
Alıntı:
sigortalı yollamasalar bile barkod altında mutlaka bir numara oluyo tracking yapılamasada ben sadece pttden sordurabilmek için istiyorum numaramı faturamı yollasınlar emailime yeter
emailde link veriyo ama yönlendirilen linkten bakabilmem için emailim ve şifremle giriş yapmam gerek ama emailim sitede tanınmıyo böyle bir email yok kayıt olun diyo sipariş statusune bakabilmem için sing in olamıyorum yani
blmem anlatabildimmi
|
I am very disappointed with your companies handling of my order so far . You have informed me that my package would arrive on or before january 8 , but it is already 9th of january today and i still haven't received it .How long must i wait ? I would really appreciate it if you would help me on this matter.
I need the tracking number in order to check the status of my package at the post office , so can you please let me know the number which is just below the barcode and scan my invoice and send it to my e-mail adress.
I am willing to answer any security questions that you might have if you can not send a scanned copy of my invoice for security reasons .
biraz acele oldu ama bu kadar oldu
|
|
|
|
08-01-2008, 21:56
|
#7 (permalink)
|
|
Master
istanbul
UNEMPLOYED
446 Mesajı 527 Onay Aldı
|
victorias secret websitesine giris yaparken e-mail adresini ve sifreni yazarken buyuk ve kucuk harflere dikkat ediyormusun?
eger sifreni unuttuysan veya yanlis yaziyorsan "forgot password " yazan yere tikla ve e-mail adresini oradaki bos iki kutucugada yaz , e-mailine sifreni tekrar gondersinler
|
|
|
|
08-01-2008, 22:04
|
#8 (permalink)
|
|
Master
istanbul
UNEMPLOYED
446 Mesajı 527 Onay Aldı
|
sadece size yardimci olabilmek icin victorias secret websitesine girdim
|
|
|
|
09-01-2008, 10:53
|
#9 (permalink)
|
|
Member
ank
mezun
0 Mesajı 0 Onay Aldı
|
çevirin için çok teşekkürler
forgot my passworde kaç kere girmeyi denedim ama emailiniz sistemde yok diyo register olun diyo emailim sistemden silinmiş anlatabiliyomuyum bunu defalarca mail attım kimse yardımcı olmuyo hala ısrarla link veriyolar anlamamazlığa verip
ben bu çevirini direk yollayımmı
|
|
|
|
09-01-2008, 13:50
|
#10 (permalink)
|
|
Member
ank
mezun
0 Mesajı 0 Onay Aldı
|
neyse yolladım gitti bakalım cevap ne olacak
|
|
|
|
09-01-2008, 23:56
|
#11 (permalink)
|
|
Member
ank
mezun
0 Mesajı 0 Onay Aldı
|
cevabı yazmışlar demekki iyi ingilizceye cevap çabuk geliyomuş 
allaşkına neyapmam lazım bana böyle uzun uzun mailler gelince afallıyorum yanlışmı anlıyorum nedir
Thank you for your e-mail regarding the status of your order. We apologize for the delay in receiving your merchandise.
Our records show that your order was scheduled to be delivered by January 2, 2008. Please let us know if you would like a refund or a replacement for the order. If requesting a replacement, please confirm the shipping address for prompt delivery.
http://www2.victoriassecret.com/html...c/orderstatus/
If we can help you further, please reply to this e-mail or call anytime.
please accept our apologies. We take customer service seriously at Victoria’s Secret and look forward to serving you again in the future.
Sincerely,
|
|
|
|
10-01-2008, 00:19
|
#12 (permalink)
|
|
Master
istanbul
UNEMPLOYED
446 Mesajı 527 Onay Aldı
|
Alıntı:
cevabı yazmışlar demekki iyi ingilizceye cevap çabuk geliyomuş
allaşkına neyapmam lazım bana böyle uzun uzun mailler gelince afallıyorum yanlışmı anlıyorum nedir
Thank you for your e-mail regarding the status of your order. We apologize for the delay in receiving your merchandise.
Our records show that your order was scheduled to be delivered by January 2, 2008. Please let us know if you would like a refund or a replacement for the order. If requesting a replacement, please confirm the shipping address for prompt delivery.
http://www2.victoriassecret.com/html...c/orderstatus/
If we can help you further, please reply to this e-mail or call anytime.
please accept our apologies. We take customer service seriously at Victoria’s Secret and look forward to serving you again in the future.
Sincerely,
|
e yani onlarin dilinde konustuk 
ozur diliyorlar , urunun 2 ocakta orda olmasi gerektigini soyluyorlar.
simdi paranimi geri istiyorsun yoksa yerine aynisindan tekrar bir urun dahami yollayalim diyorlar , eger urun istiyorsan adresini onayla diyor (benim fikrim adresini acik ve duzgun yaz , telefonunu ekle ve sigorta yaparlarsa boyle birsey olmaz )
|
|
|
|
10-01-2008, 00:29
|
#13 (permalink)
|
|
Member
ank
mezun
0 Mesajı 0 Onay Aldı
|
Alıntı:
joeboss tarafından gönderildi
e yani onlarin dilinde konustuk 
ozur diliyorlar , urunun 2 ocakta orda olmasi gerektigini soyluyorlar.
simdi paranimi geri istiyorsun yoksa yerine aynisindan tekrar bir urun dahami yollayalim diyorlar , eger urun istiyorsan adresini onayla diyor (benim fikrim adresini acik ve duzgun yaz , telefonunu ekle ve sigorta yaparlarsa boyle birsey olmaz )
|
yani şimdi 2 ocakta elime ulaşmışmı gözüküyomuş ordan anlamadım
|
|
|
|
10-01-2008, 00:31
|
#14 (permalink)
|
|
Master
istanbul
UNEMPLOYED
446 Mesajı 527 Onay Aldı
|
Alıntı:
yani şimdi 2 ocakta elime ulaşmışmı gözüküyomuş ordan anlamadım
|
hayir , 2 ocakta ulasmis olmasi gerekiyormus, ama tabiiki ulasmamis
|
|
|
|
10-01-2008, 09:45
|
#15 (permalink)
|
|
Member
ank
mezun
0 Mesajı 0 Onay Aldı
|
şey sorucaktım faturamı adresime tarayıp yollarmısınız diye sormuştum o konuda bişey dememişlermi? yoksa uğraşmamak içinmi para iadesi yada tekrar gönderim demiş olabilirler 
şimdi merak ettiğim tekrar ürünleri gönderirlerse tracking statuse bakabilecekmiyimki
birde farklı adres veririm sigortalı hediye şeklinde gönderirlerse garanti olur belkide
şöylemi yazsak
ilk defa sizin gibi böyle büyük bir şirketten emailimin tanınmama sorunu yaşadım
tracking sayfasına email ve şifresiz girmek keşke mümkün olsaydı belki daha az endişe yapardım
ürünlerinizi çok beğeniyorum siparişimdende vazgeçmek istemiyorum
eğer tekrar ürünleri yollarsanız tracking sayfasına girebilecekmiyim?
|
|
|
|
10-01-2008, 10:16
|
#16 (permalink)
|
|
Member
ank
mezun
0 Mesajı 0 Onay Aldı
|
arada şunu çevirebilirmisiniz başka bir siparişim daha varda 
bazen usps sayfasında gözüküyordu beklersem belki kayıda girerler demiştim ama sanırım uspsde web sayfasına kayıt unutuldu umarım siparişte bir sorun çıkmaz
bunun içinde çok teşekkürler
|
|
|
|
10-01-2008, 16:47
|
#17 (permalink)
|
|
Master
istanbul
UNEMPLOYED
446 Mesajı 527 Onay Aldı
|
Alıntı:
şey sorucaktım faturamı adresime tarayıp yollarmısınız diye sormuştum o konuda bişey dememişlermi? yoksa uğraşmamak içinmi para iadesi yada tekrar gönderim demiş olabilirler
şimdi merak ettiğim tekrar ürünleri gönderirlerse tracking statuse bakabilecekmiyimki
birde farklı adres veririm sigortalı hediye şeklinde gönderirlerse garanti olur belkide
şöylemi yazsak
ilk defa sizin gibi böyle büyük bir şirketten emailimin tanınmama sorunu yaşadım
tracking sayfasına email ve şifresiz girmek keşke mümkün olsaydı belki daha az endişe yapardım
ürünlerinizi çok beğeniyorum siparişimdende vazgeçmek istemiyorum
eğer tekrar ürünleri yollarsanız tracking sayfasına girebilecekmiyim?
|
bence taahutlu veya sigortali olmadigi icin takip numaralari yok , bana bir suru paket geliyor amerikadan her ay , hic boyle bir sorun cikmiyor cunku sigortali olarak yollatiyorum .Bu yuzden bahsetmemis olabilirler.Eger sigortali yollamalarini istersen takip statusune baglarsin .
First of all i really like your products and i don't want to quit purchasing them.
If I ask you to replace (resend )my order instead of a refund , will i be able use your " order status " page ? Because your website does not recognize my e-mail adress when i try to sign in and that is why i can not use the order status page in order to see the status of my order . This is very frustrating , i hope you can do something to resolve this issue.
Another question i have is , will you be insuring or registering my package and e-mail me the tracking number for it so i can track my order through the mail system ?
I would like to make my decision on refund or replacement based on your reply.
sincerely
|
|
|
|
10-01-2008, 20:37
|
#18 (permalink)
|
|
Member
ank
mezun
0 Mesajı 0 Onay Aldı
|
Alıntı:
bunu anliyamadim, anlatirmisin buradaki sorunu
|
numara gözükmüyorduda...
|
|
|
|
10-01-2008, 21:37
|
#19 (permalink)
|
|
Member
ank
mezun
0 Mesajı 0 Onay Aldı
|
Alıntı:
numarani bana ver ben kontrol edeyim , sana fed-ex i sec dediyse eger usps den kontrol edemezsin , baska bir site var fed-ex e ait.
|
oki
buarada çevirin için çok teşekkürler yollamıştım hala ses seda yok
|
|
|
|
10-01-2008, 21:45
|
#20 (permalink)
|
|
Member
ank
mezun
0 Mesajı 0 Onay Aldı
|
yahu şimdi baktım usps de gözüküyo yoğunluktanmış demekki tahmin ediyodumda
|
|
|
|
10-01-2008, 22:24
|
#21 (permalink)
|
|
Member
ank
mezun
0 Mesajı 0 Onay Aldı
|
valla çok sevindim 1 haftadır numaramı tanımıyodu
demekki amerikada baya bir yoğunluk var
floridadan geliyomuş bakalım gümrükte sorun çıkıcakmış 5 parça ürün ama minik minik yahu türkiyede yok napalım ama
|
|
|
|
11-01-2008, 21:47
|
#22 (permalink)
|
|
Member
ank
mezun
0 Mesajı 0 Onay Aldı
|
arkadaşlar ne demiş burda iyi haberlerinizi bekliyorum 
Thank you for your e-mail regarding your recent order. We are pleased to assist you.
You are always able to check the status of your order or any replacement order we send on our website.
If our website is not recognizing you e-mail address there could be a number of problems that could cause this issue. If it has been longer than 60 days since you last logged in your account is locked out and you would need to create a new one. Are you sure that you are registered under that e-mail address?
After each order, if we have your e-mail address in our system, you will receive a confirmation e-mail listing the details of the order. You will also receive an e-mail containing your tracking number once the package actually ships.
You can check your order status, or order history at any time on our website. Please click on the link below or 'copy and paste' the URL into the address line of your browser.
https://www.victoriassecret.com/html...vc/orderstatus
|
|
|
|
11-01-2008, 21:55
|
#23 (permalink)
|
|
Member
ank
mezun
0 Mesajı 0 Onay Aldı
|
ikinci soru cevaplanmamış gibi bir his var içimde?
|
|
|
|
11-01-2008, 23:48
|
#24 (permalink)
|
|
Member
ank
mezun
0 Mesajı 0 Onay Aldı
|
ne yapmam gerekiyor biri acilen yardımcı olabilirmi
yeni bir adrese yollatmak istiyorum lütfen biri yardımcı olsun çok karışık yazıyolar az çok anladım ama birşey kaçırmamam lazım
|
|
|
|
12-01-2008, 04:43
|
#25 (permalink)
|
|
Master
istanbul
UNEMPLOYED
446 Mesajı 527 Onay Aldı
|
Alıntı:
arkadaşlar ne demiş burda iyi haberlerinizi bekliyorum
Thank you for your e-mail regarding your recent order. We are pleased to assist you.
You are always able to check the status of your order or any replacement order we send on our website.
If our website is not recognizing you e-mail address there could be a number of problems that could cause this issue. If it has been longer than 60 days since you last logged in your account is locked out and you would need to create a new one. Are you sure that you are registered under that e-mail address?
After each order, if we have your e-mail address in our system, you will receive a confirmation e-mail listing the details of the order. You will also receive an e-mail containing your tracking number once the package actually ships.
You can check your order status, or order history at any time on our website. Please click on the link below or 'copy and paste' the URL into the address line of your browser.
https://www.victoriassecret.com/html...vc/orderstatus
|
eger 60 gunden fazla giris yapmadiysan veya yanlis e-mail giriyorsan eger , e-mailini tanimaz diyor .emin misin bu e-maili kullandigina.Cunku birde diyorki siparis verdiginde senin e-mail adresine icinde takip numarasida yazilmis siparisinizi aldik diye bir mektup yolluyorlarmis bunu her siparis verene yolluyorlarmis , tabiiki eger e-mail adresini dogru yaziyorsan , senin e-mail adresine geldimi boyle birsey siparisi verdigin zaman?senin e-mail adresine hicmi victorias secretten e-mail gelmiyor?reklam bile olsa.belkide oraya kayit olurken e-mail adresini yanlis girdin ,
|
|
|
|
|
Bu başlığı görüntülemekte olan kullanıcı sayısı: 1 (0 üye, 1 konuk)
|
|
|
| Konu Araçları |
Bu Konuda Ara |
|
|
|
| Görünüm Modları |
Düzenli Mod
|
Gönderme Kuralları