Tureng Forum  

Geri   Tureng Forum > ÇEVİRİ > Cümle Çevirisi Danış

Cümle Çevirisi Danış Çevirisinde yardım almak istediğiniz cümleler için lütfen yeni başlık açınız.

BAŞLIK AÇARKEN UYULMASI GEREKEN KURALLAR:
Başlıkta "acil", "yardım", "çeviri" gibi genel kalıplar kullanmayınız.
Sorduğunuza benzer cümlelerde yardım almak için google araması yapan kişilere yol gösterecek biçimde, cümlenizin bir kaç kelimeden oluşan gramer veya kelime öbeği gibi anlamlı bir parçasını başlığa koymalısınız.

Yeni Başlık Aç  Yanıtla

LinkBack Başlık Araçları Bu Başlıkta Ara Görünüm
Eski 17-01-2008, 11:38   #1 (permalink)
Jr. Member

istanbul
tercüman

Onayladığı Mesaj Sayısı: 28
16 mesajı 16 onay aldı
Katkı Puanı: 16
belledejour
help!

Türkiye, Yunanistan ve Romanya gibi büyük ekonomiler, doğrudan yabancı yatırım girişlerinde üst sıralarda yer almasına rağmen, kişi başına ve GDP’ye göre doğrudan yabancı yatırım girişleri gibi ülkelerin ekonomik büyüklükleriyle ilişkili oranlara göre, Bulgaristan ve Hırvatistan son 10 yıllık dönemin en başarılı ülkeleridir.
Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-01-2008, 23:55   #2 (permalink)
Grand Master

istanbul
UNEMPLOYED

Onayladığı Mesaj Sayısı: 358
639 mesajı 791 onay aldı
Katkı Puanı: 818
joeboss joeboss joeboss joeboss joeboss joeboss joeboss

lutfen yanlislik var mi diye tekrar kontrol et, kusura bakma elimden bu kadar geldi,

Although big economies like Turkey, Greece and Romania are sharing the top spots for the foreign direct investment inflow, Bulgaria and Croatia are the most successful countries of the last 10 years when compared with respect to the countries economic size, such as the foreign direct investment inflow according to GDP and per capita.

Çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-01-2008, 10:11   #3 (permalink)
Jr. Member

istanbul
tercüman

Onayladığı Mesaj Sayısı: 28
16 mesajı 16 onay aldı
Katkı Puanı: 16
belledejour
tesekkurler

Siz o gun yoktunuz ben bu ceviriyi yaparken, onemli bir hata yapmisim, inflow yerine entry koymustum. biraz musteri kizmis cok tesekkurler genede.

Alıntı:
joeboss tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
lutfen yanlislik var mi diye tekrar kontrol et, kusura bakma elimden bu kadar geldi,

Although big economies like Turkey, Greece and Romania are sharing the top spots for the foreign direct investment inflow, Bulgaria and Croatia are the most successful countries of the last 10 years when compared with respect to the countries economic size, such as the foreign direct investment inflow according to GDP and per capita.

Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yeni Başlık Aç  Yanıtla

Bu başlığı görüntülemekte olan kullanıcı sayısı: 1 (0 üye, 1 konuk)

Başlık Araçları Bu Başlıkta Ara
Bu Başlıkta Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm

Gönderme Kuralları
Başlık Açamazsınız
Yanıt Gönderemezsiniz
Dosya Ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı Düzenleyemezsiniz

BB code kullanabilirsiniz
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık