Tureng Forum  

Geri   Tureng Forum > YABANCI DİL EĞİTİMİ > Dil Okulları, Dil Kursları ve Dil Sınavları

Yeni Başlık Aç  Yanıtla

LinkBack Başlık Araçları Bu Başlıkta Ara Görünüm
Eski 09-08-2008, 01:32   #1 (permalink)
Newbie

İSTANBUL
MEDİKAL ÇEVİRMEN

Onayladığı Mesaj Sayısı: 9
1 Mesajı 1 Onay Aldı
Katkı Puanı: 1
DURALTRANSLATIONS
Ingiltere'de dil okulu seçiminde güvenilir firma

Ingiltere'de dil okulu seçiminde güvenilir firma

YURT DIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIĞINDA YILLARIN GETİRDİĞİ GÜVENİN MARKASI

Günümüzde artık herkes tarafından kabul edilmektedir ki, bir yabancı dilin gerektiği gibi öğrenilmesi için o dilin konuşulduğu ülkede dil eğitimi görmek can alıcı önem taşımaktadır. Özellikle dünya üzerinde en çok konuşulan yabancı dilin İngilizce olduğunu düşünürsek bu dili en iyi şekilde öğrenmek için İngiltere’de bir dil okuluna devam etmek artık vazgeçilmez bir gereklilik haline gelmiş, birçok kişi kendi geleceği adına bu yatırımı yapmak adına önemli bir bütçeyi gözden çıkarmaktadır.
Gerek iyi bir dil okuluna devam etmek gerekse İngiltere gibi bir ülkede belli bir süre zarfında ikamet etmek için ayrılacak bütçenin sorunsuz bir ikamet sürecinde hedeflenen başarıyı getirmesi için gerçekten güvenilir ve eğitim danışmanlığı alanında sözsahibi kuruluşu bulmak oldukça zor ve risk taşıyan bir seçimi beraberinde getirmektedir. Dil turizminin her geçen gün artan getirisi birçok firmanın iştahını kabartmakta ve bu konuya eğilen firmaların arasında güvenilir olanlar kadar asla güvenilmeyecek firmalar da tabiatıyla bulunmaktadır. Bu şartlarda, hem dil eğitiminin alınacağı hem de eğitim süresince konaklamanın yapılacağı yerin ve şartların seçimi konusunda danışmanlık hizmeti alınacak firmanın seçimi daha da önem kazanmaktadır.
Bu noktada, çözüm ortağımız UKTR Ticaret ve Yatırım Geliştirme Hizmetleri, Dış Ticaret, Eğitim Danışmanlığı Tercüme Ltd. Şirketi adına gönül rahatlığıyla ifade edebiliriz ki, başta Edinburgh Üniversitesi Uygulamalı Dil Çalışmaları Enstitüsü olmak üzere İngilterenin en seçkin,prestijli ve modern 22 dil okulunun Türkiye’deki temsilcisi olarak gerek dil okulunun ve gerekse konaklama şartlarının seçilip belirlenmesinde bize güvenebilirsiniz.
Çözüm ortağımız UKTR Ticaret ve Yatırım Geliştirme Hizmetleri, Dış Ticaret, Eğitim Danışmanlığı Tercüme Ltd. Şirketi, internet sitesinde de rahatlıkla görebileceğiniz gibi http://www.uktr.info/, İngiltere’nin İstanbul Başkonsolosluğunda Ticaret, Yatırım ve Vize Departmanlarında 12 yıl boyunca başarıyla sürdürülen bir hizmet süresinin ardından Deniz Diker ve Sema Taman tarafından kurulmuştur. Bir başka deyişle, sadece eğitim danışmanlığı değil ayrıca iki ülke firmaları arasında ticari yatırım ilişkilerinin kurulması gibi donanım,birikim, deneyim ve en önemlisi güvenilirliği de gerekli kılan bir alanda başarıyla görev yapan UKTR Ticaret ve Yatırım Geliştirme Hizmetleri, Dış Ticaret, Eğitim Danışmanlığı Tercüme Ltd. Şirketi aynı zamanda İngiliz sıvı seviye ölçüm ve kontrol sistemleri imalatçısı Fozmula firmasını Türkiye’de mühendislik sektöründe temsil etmektedir.
UKTR Ticaret ve Yatırım Geliştirme Hizmetleri, Dış Ticaret, Eğitim Danışmanlığı Tercüme Ltd. Şirketinin anlaşmalı olduğu Edinburgh Üniversitesi Uygulamalı Dil Çalışmaları Enstitüsü ve en seçkin,prestijli ve modern 22 dil okulu ile ilgili ayrıntılı bilgi ve resimleri http://www.uktr.info/ingiltere-dil-okullari.php adresinde bulabilir, konuyla ilgili olarak http://www.uktr.info/contact.php adresi aracılığıyla temasa geçebilirsiniz.
Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yeni Başlık Aç  Yanıtla

Bu başlığı görüntülemekte olan kullanıcı sayısı: 1 (0 üye, 1 konuk)

Başlık Araçları Bu Başlıkta Ara
Bu Başlıkta Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm

Gönderme Kuralları
Başlık Açamazsınız
Yanıt Gönderemezsiniz
Dosya Ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı Düzenleyemezsiniz

BB code kullanabilirsiniz
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
AçıkTrackback
Açık Pingback
AçıkRefback

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı açan Forum Yanıt Son Mesaj
Ingiltere'de dil okulu seçiminde güvenilir firma Dural Tercüme Yurtdışı Eğitim 0 03-08-2008 11:34
Rusça ukraynaca türkçe hızlı ve güvenilir çeviri eyup Çevirmenler ve Çeviri Yapmak İsteyenler 0 14-07-2008 15:46
Öğrenciden Güvenilir Tercüme yvzedz Çevirmenler ve Çeviri Yapmak İsteyenler 0 05-06-2008 14:16
50 ytl ye daylight dil okulu tercumanim34 Yabancı Dil Dersleri Vermek ve Almak İsteyenler 0 16-02-2008 15:59
aracı firma Tureng-Çağla Kelime Danış 1 31-01-2008 11:29

Forumda yayınlanan kelimeler, karşılıkları ve yapılan yorumlar, yazılar, makaleler kaynak gösterilse dahi izinsiz kullanılamaz.