Alıntı:
stargof tarafından gönderildi
selamlar hocam cok pahali oldugu ve ogretmenleri ilgisiz diyorlar bu okul icin ne dersiniz.
|
Walla neye göre söylediler bunu önce onu soriyim??Çünkü ben gitmeden önce detaylı bir fiyat araştırması yapmıştım ve EF uygun fiyatlı okullardan biriydi.Ayrıca ödediğin ücrete konaklaman ve yediğin yemekler dahildir EF 'te bu yüzden gözüne çok gelmiş olabilir.Bir de EF'in broşurlerindeki ücretler yanlış hatırlamıyorsam pound üzerinden değil de dolar üzerinden.Genelde diğer firmalar pound üzerinden hesap yaptıkları için meblağ göze daha az gelmiş olabilir.
Öğretmenlere gelince dediğim gibi ben Londra okulunda eğitim gördüm ve uzun süreli kaldığım için birden çok hocayı tanımış oldum.Bence kesinlikle ilgisiz oldukları söylenemez aksine çok yardımsever yaklaştıklarını söyleyebilirim.Hatta sınıfta sorulan birşeyin cevabını bilemediği için ertesi gün araştırıp gelen bile vardı.Aralarından birkaçıyla hala daha mail yoluyla haberleşiyorum...
Bence sen görüşebilirsen başka EF mezunlarıyla da görüş ya da madem İstanbulda'sın git bi buroya ordaki görevlilerle görüş...Her söylenene inanmak yerine iyice araştır derim ben...Ki benim deneyimlerime göre EF gerçekten çok başarılı bir firmaydı.