Tureng Forum  

Geri   Tureng Forum > YABANCI DİL EĞİTİMİ > Dil Okulları, Yurtdışı Eğitim, Dil Kursları ve Dil Sınavları

Dil Okulları, Yurtdışı Eğitim, Dil Kursları ve Dil Sınavları
BU KATEGORİDE SADECE KURUMSAL ÜYELERİMİZ İLAN VEREBİLİR.

Ef dil okulları | İngilizce/Türkçe çevirisi

Yeni Başlık Aç  Yanıtla

LinkBack Başlık Araçları Görünüm
Eski 27-03-2009, 10:33   #1 (permalink)
Newbie

İstanbul
IT Officer

Onayladığı Mesaj Sayısı: 2
5 mesajı 5 onay aldı
Katkı Puanı: 10
Taygun Duvan
Ef dil okulları

Ben 2 sene önce Ef dil okulları nın 6 aylık akademik kurs programına katılarak Londra'ya gittim.Ve rahatlıkla söyleyebilirm ki yurtdışı eğitim programları içinde ef kesinlikle iyilerden biridir.Okulun ortamından tutun da derslerin işleniş şekillerine kadar herşey çok keyifliydi.Kesinlikle tavsiye ederim denemenizi.:)

Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-07-2009, 21:38   #2 (permalink)
Newbie

istanbul
serbest

Onayladığı Mesaj Sayısı: 0
0 mesajı 0 onay aldı
Katkı Puanı: 0
stargof

selamlar hocam cok pahali oldugu ve ogretmenleri ilgisiz diyorlar bu okul icin ne dersiniz.

Eski 03-07-2009, 23:08   #3 (permalink)
Newbie

İstanbul
IT Officer

5 mesajı 5 onay aldı
Taygun Duvan

Alıntı:
stargof tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
selamlar hocam cok pahali oldugu ve ogretmenleri ilgisiz diyorlar bu okul icin ne dersiniz.
Walla neye göre söylediler bunu önce onu soriyim??Çünkü ben gitmeden önce detaylı bir fiyat araştırması yapmıştım ve EF uygun fiyatlı okullardan biriydi.Ayrıca ödediğin ücrete konaklaman ve yediğin yemekler dahildir EF 'te bu yüzden gözüne çok gelmiş olabilir.Bir de EF'in broşurlerindeki ücretler yanlış hatırlamıyorsam pound üzerinden değil de dolar üzerinden.Genelde diğer firmalar pound üzerinden hesap yaptıkları için meblağ göze daha az gelmiş olabilir.

Öğretmenlere gelince dediğim gibi ben Londra okulunda eğitim gördüm ve uzun süreli kaldığım için birden çok hocayı tanımış oldum.Bence kesinlikle ilgisiz oldukları söylenemez aksine çok yardımsever yaklaştıklarını söyleyebilirim.Hatta sınıfta sorulan birşeyin cevabını bilemediği için ertesi gün araştırıp gelen bile vardı.Aralarından birkaçıyla hala daha mail yoluyla haberleşiyorum...

Bence sen görüşebilirsen başka EF mezunlarıyla da görüş ya da madem İstanbulda'sın git bi buroya ordaki görevlilerle görüş...Her söylenene inanmak yerine iyice araştır derim ben...Ki benim deneyimlerime göre EF gerçekten çok başarılı bir firmaydı.

Eski 04-07-2009, 16:36   #4 (permalink)
Newbie

istanbul
serbest

0 mesajı 0 onay aldı
stargof
state university

Alıntı:
Taygun Duvan tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Walla neye göre söylediler bunu önce onu soriyim??Çünkü ben gitmeden önce detaylı bir fiyat araştırması yapmıştım ve EF uygun fiyatlı okullardan biriydi.Ayrıca ödediğin ücrete konaklaman ve yediğin yemekler dahildir EF 'te bu yüzden gözüne çok gelmiş olabilir.Bir de EF'in broşurlerindeki ücretler yanlış hatırlamıyorsam pound üzerinden değil de dolar üzerinden.Genelde diğer firmalar pound üzerinden hesap yaptıkları için meblağ göze daha az gelmiş olabilir.

Öğretmenlere gelince dediğim gibi ben Londra okulunda eğitim gördüm ve uzun süreli kaldığım için birden çok hocayı tanımış oldum.Bence kesinlikle ilgisiz oldukları söylenemez aksine çok yardımsever yaklaştıklarını söyleyebilirim.Hatta sınıfta sorulan birşeyin cevabını bilemediği için ertesi gün araştırıp gelen bile vardı.Aralarından birkaçıyla hala daha mail yoluyla haberleşiyorum...

Bence sen görüşebilirsen başka EF mezunlarıyla da görüş ya da madem İstanbulda'sın git bi buroya ordaki görevlilerle görüş...Her söylenene inanmak yerine iyice araştır derim ben...Ki benim deneyimlerime göre EF gerçekten çok başarılı bir firmaydı.
merhaba, Taygun Bey
kimsenin bir sey soylemesine gerek yok hesap ortada , houston yada san diego da yada chicago da hersey dahil kalacak yer,yemek ,egitim 10000 ile 11000 dolar arasinda state universiteleri var egitim kaliteleri de cok daha iyi , EF nin fiyati 14000 dolar yani daha mi ucuz oluyor simdi ????

Eski 06-07-2009, 00:23   #5 (permalink)
Newbie

İstanbul
IT Officer

5 mesajı 5 onay aldı
Taygun Duvan

Alıntı:
merhaba, Taygun Bey
kimsenin bir sey soylemesine gerek yok hesap ortada , houston yada san diego da yada chicago da hersey dahil kalacak yer,yemek ,egitim 10000 ile 11000 dolar arasinda state universiteleri var egitim kaliteleri de cok daha iyi , EF nin fiyati 14000 dolar yani daha mi ucuz oluyor simdi ????
Şimdi ben sizin amacınızı hiç anlayamadım? Biz dil okullarından bahsediyorduk siz state university diyorsunuz. Bir yanlışlık oldu heralde eksik okudunuz.Bir de bahsettiğiniz üniversitelerin hangi üniversiteler olduğunu kaynak göstererek açıklarsanız ve eğitimin ne eğitimi olduğunu belirtirseniz sevinirim.

Eski 07-07-2009, 01:29   #6 (permalink)
Newbie

istanbul
serbest

0 mesajı 0 onay aldı
stargof

taygun bey A marka ayakkabi alicaz nerden aldigimizin onemi var mi ha marketten ha bakkaldan....

adamlar diyor ki fakulteler ciddi ve daha ucuz ,siz bana konuyu nerelere getirdiniz diyorsunuz ,diyorum ki gidenler anlatiyor, ortam parti ortami ,gelenler de parti modunda takiliyor.

Eski 08-07-2009, 22:07   #7 (permalink)
Newbie

İstanbul
IT Officer

5 mesajı 5 onay aldı
Taygun Duvan

Alıntı:
taygun bey A marka ayakkabi alicaz nerden aldigimizin onemi var mi ha marketten ha bakkaldan....

adamlar diyor ki fakulteler ciddi ve daha ucuz ,siz bana konuyu nerelere getirdiniz diyorsunuz ,diyorum ki gidenler anlatiyor, ortam parti ortami ,gelenler de parti modunda takiliyor.
A marka ayakkabı alacağım diyorsunuz güzel ama ya ayakkabının modeli???Bir kere ne fakultesi ne eğitimi onu belirtmenizi istemiştim gene bahsetmemişsiniz...Parti için dil okuluna gidecekseniz zaten paranızı hiç çarçur etmeyin okula verceğiniz parayı otele gece klubune verirsiniz çok daha mantıklı....Gidenler anlatıyor diyorsunuz...Ben de gittim ben de anlatıyorum siz de bana kendi deneyiminiz olmadığı halde yok öyle değil böyle diyorsunuz...

"state universityler var chigago'da 1000 dolara" diyorsunuz. Dil eğitimi veren ne üniversitesi var allah aşkına merak ettim keza üniversitelerin amacı dışnda olan birşey...hazırlık deseniz o da olmaz zaten ingilizce bilginizin belli bir seviye üstünde olması toefl'dan belli seviyeyi geçmeniz gerekir amerika'da üniversite okuyabilmeniz için...???

Eski 09-07-2009, 08:46   #8 (permalink)
Newbie

istanbul
serbest

0 mesajı 0 onay aldı
stargof

Taygun Bey ,

siz kendi deneyimlerinizi yazıyorsunuz ,ben de duyduklarimi,
amerika EF de okuyan 3 kişi ile konustum 3 u de parti okulu diyor.

siz londra ya gitmissiniz oraya gidenler de Turklerin bollugundan ve lacka davranislarindan bahsediyordu, belki siz kisisel olarak basarili olmus olabilirsiniz,
bu sizin kisisel cabanizdir ama ben genel durumdan bahsediyorum.

yanlis anliyoruz birbirimizi.

bazi universitelerin dil okullari da var kampusun icinde fiyatlar da makul.....

Eski 09-11-2009, 17:30   #9 (permalink)
Newbie

İstanbul
IT Officer

5 mesajı 5 onay aldı
Taygun Duvan

Benim kişisel başarımdan bahsetmişsiniz belki doğrudur ama bahsettiğiniz gibi siz sadece 3-4 kişi tanıyorsunuz oysa içinde bulunduğum için ben bu okulda okuyan çok daha fazla insan tanıyorum ve yorumlarımı da buna dayanarak yapıyorum...

Tam olarak bilmeden bir kurumu kötülemenin anlamı yok bence üstelik kendimizi de kandırmayalım adamlar dünyanın en büyük dil okulu zinciri...Yaptıkları iş bahsettiğiniz kadar kötü olsa şu an oldukları yerde olamazlardı heralde...

isterseniz şu linke bir göz atın EF Dil Okulları

Eski 13-11-2009, 02:40   #10 (permalink)
Newbie

İSTANBUL
medikal çevirmen

Onayladığı Mesaj Sayısı: 79
2 mesajı 2 onay aldı
Katkı Puanı: 4
MEDICALTRANSLATION

Ben de EF okullarına gidip çok iyi eğitim almış birçok kişi tanıyorum.. hem de son derece ciddi kişiler... öyle parti ortamı falan olsa adamın dumanı attıracak adamlar... zaten EF okullarının ortamını tartışmak bile bana manasız geliyor... itiraz argümanları çok temelsiz ve sığ geldi bana... bence rakip okulların bir kompozisyonu gibi geldi..

Onaylar
Yeni Başlık Aç  Yanıtla

Bu başlığı görüntülemekte olan kullanıcı sayısı: 2 (0 kayıtlı, 2 kayıtsız)

Başlık Araçları
Görünüm

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı açan Forum Yanıt Son Mesaj
okulları tatil etmek tavla fatihcetintas Kelime Öner 0 25-01-2009 14:32

Forumda yayınlanan kelimeler, karşılıkları ve yapılan yorumlar, yazılar, makaleler kaynak gösterilse dahi izinsiz kullanılamaz.
BİL-KOD:989 B.16.0.THS.0.10.02.00/681 209221