Merhaba,
Icmimarlik bolumunde okuyorum ve evde calisan cevirmen bir bayan icin evde ofis projesi uzerinde calisiyorum. Daha verimli calisabilmem icin bu kriterde birileriyle gorusmek istiyorum. Ilgilenip bir kac dakikanizi ayirip olabildigince kisa bir zamanda cevaplarsaniz cok memnun olurum. Kisisel e-mail adresime de yazabilirsiniz.
Oncelikle anne misiniz? Eger anne iseniz cocugunuz kac yasinda ve siz calisirken evde mi??
Fiziksel alan gereksinimi:
1-) Bilgisayar, yazici, fax, telefon, yeterince genis bir masa, dokumanlarinizi( kullanilmis kagit-temiz kagit-dosyalar) ve sozluklerinizi koyabileceginiz raf ve/veya cekmeceye ihtiyaciniz olmali. Dusunemedigim baska ihtiyaclariniz var mi?
2-) Bilgisayari ne kadar yogunlukta kullaniyorsunuz?
3-) Funksiyonel, gerektiginde baska baska ihtiyaclara cevap veren degisken mobilyalari mi tercih edersiniz yoksa sabit mobilyalari mi?
4-) Ne kadar genislikte bir masada verimli calisabilirsiniz? Masanizda neler var?
5-) Calisma alaniniza sizden baska kimler gelip gidiyor? Musterilerinizle nasil irtibat kuruyorsunuz, nerede nasil gorusuyorsunuz?
Ozelikle eklemek istediginiz birseyler var mi?
Diger etkenler:
1-) Calisirken mutlak sessizligi mi tercih edersiniz yoksa mekanda baska brilerinin varligi, muzik vs calismanizi etkiler mi?
2-) Calisirken cocugunuzu gozle kontrol etmek yeterli mi yoksa yaninizda- masanizin devaminda onun icin yaratilmis bir alanda oyalanmasini mi tercih edersiniz?
3-) Salonun bir bolumunde sizin icin calisma alani tasarlansa istediginizde acip evdekilerle iletisim kurabileceginiz ve istediginizde kapatarak konsantrasyon saglayabileceginiz bir bolme sistemi icin ne dusunursunuz?
4-) Gunun hangi saatlerinde daha verimli calisiyorsunuz?
Ozellikle eklemek istediginiz birseyler var mi?
Simdiden tesekkurler,
Cevaplarinizi bekliyorum.
zeytinmis@yahoo.com