Alıntı:
egebatu tarafından gönderildi
Sayın Admin,
Bu forum gerçekten arkadaşların büyük özverisiyle biçok insanın ihtiyacına cevap veriyor. bu anlamda size ve katkı sağlayan kıymetli arkadaşlarıma müteşekkirim.
benim bir önerim var, yeni bir platform'da günlük makaleleri (mesela, yahoo'nun haberleri ya da bunun gibi bbc vb sitelerin makalelerini) haftalık veya 3 günlük tartışmaya açalım. sizin de bildiğiniz gibi anadili ingilizce olan birileri tarafından kaleme alınmış bu tür metinlerin analizi hem gramer anlamında hem de bazı deyimsel kullanımların kazanılması anlamında fayda getirmektedir.
diye Admin'e öneride bulundum o da fikri olumlu bulduğunu ve bu kategoriyi forum olarak açabilceğini söyledi ancak, forumun canlı kalabilmesi için destelnmesi gerekecek tabii, bu noktada ben elimden geleni zamanım elverdiği ölçüde yapacağım. Forumun diğer kategorilerine bilhassa, "kelime danış" kısmına katkı sağlayan kıymetli arkadaşlarmında da desteğini görmek istiyorum. böylelikle hem konuyu tartışmaya açıyorum hem de açık desteklerinizi ve önerilerinizi görmek istediğimi ifade ediyorum.
saygı ve selamlar.
Selam ve saygılarımla.
merhaba egebatu,
öncelikle teşekkürler.
bu mesajını aynen Tureng Forum alanında yazar mısın?
ben gereken kategoriyi forum olarak açarım.
tabii ki bu tarz bir girişimde bulununca onu besleyerek yani materyallerle ilgilenerek arkadaşlarımızı buraya yönlendirmemiz gerekir. tıpkı benim kelime danış forumuna hergün kelimeler göndermek suretiyle orayı canlandırmam gibi.
bu konuda, en azından orada bir topluluk oluşturana kadar yardımcı olacağını umuyorum. elbette ki forumun politik tartışmalar gibi taraf olmayı gerektiren konulara yer veremeyeceğimizi de hatırlatmak isterim.
saygılar
|