Tureng Forum  

Geri   Tureng Forum > YABANCI DİL EĞİTİMİ > Yurtdışı Eğitim

Yeni Başlık Aç  Yanıtla

LinkBack Başlık Araçları Bu Başlıkta Ara Görünüm
Eski 03-08-2008, 11:34   #1 (permalink)
Newbie

İSTANBUL
ÇEVİRMEN

Onayladığı Mesaj Sayısı: 20
1 mesajı 2 kez onay aldı.
Katkı Puanı: 2
Dural Tercüme
Ingiltere'de dil okulu seçiminde güvenilir firma

YURTDIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIĞINDA YILLARIN GETİRDİĞİ GÜVENİN MARKASI

Günümüzde artık herkes tarafından kabul edilmektedir ki, bir yabancı dilin gerektiği gibi öğrenilmesi için o dilin konuşulduğu ülkede dil eğitimi görmek can alıcı önem taşımaktadır. Özellikle dünya üzerinde en çok konuşulan yabancı dilin İngilizce olduğunu düşünürsek bu dili en iyi şekilde öğrenmek için İngiltere’de bir dil okuluna devam etmek artık vazgeçilmez bir gereklilik haline gelmiş, birçok kişi kendi geleceği adına bu yatırımı yapmak adına önemli bir bütçeyi gözden çıkarmaktadır.
Gerek iyi bir dil okuluna devam etmek gerekse İngiltere gibi bir ülkede belli bir süre zarfında ikamet etmek için ayrılacak bütçenin sorunsuz bir ikamet sürecinde hedeflenen başarıyı getirmesi için gerçekten güvenilir ve eğitim danışmanlığı alanında sözsahibi kuruluşu bulmak oldukça zor ve risk taşıyan bir seçimi beraberinde getirmektedir. Dil turizminin her geçen gün artan getirisi birçok firmanın iştahını kabartmakta ve bu konuya eğilen firmaların arasında güvenilir olanlar kadar asla güvenilmeyecek firmalar da tabiatıyla bulunmaktadır. Bu şartlarda, hem dil eğitiminin alınacağı hem de eğitim süresince konaklamanın yapılacağı yerin ve şartların seçimi konusunda danışmanlık hizmeti alınacak firmanın seçimi daha da önem kazanmaktadır.

Bu noktada DURAL MEDİKAL ve AKADEMİK ÇEVİRİ ve yılların güvenini ve deneyimini dış ticaret ve eğitim danışmanlığı alanına taşıyan UKTR ile olan işbirliğimiz çerçevesinde, her yaş ve meslek grubundaki dil eğitimi almak isteyen herkese seviyesi, hedefleri ve ihtiyaçları doğrultusunda, okul seçiminden İngiltere Başkonsolosluğu nezdinde vize danışmanlığı hizmetine ve online vize formunun doldurulmasına kadar geniş bir yelpazede hizmet vermekteyiz. Uçak biletleri, İngiltere'de aile yanı veya kampüs/yurt konaklama dahil, Türkiye'ye geri dönüşünüze kadar, her aşamada sizin yanınızdayız.

Başta Edinburgh Üniversitesi Uygulamalı Dil Çalışmaları Enstitüsü olmak üzere İngiltere'nin en seçkin 23 dil okulunu Türkiye'de gururla ve güvenle temsil etmekteyiz. Eğitim ve dil okulları programımızla ilgili detaylı bilgiye firmamız aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

İyi günlerde ve mutlu deneyimlerinizde buluşmak dileğiyle,

DURAL MEDİKAL VE AKADEMİK ÇEVİRİ
www.duralmedicaltranslations.com
Tel : 0 212 631 20 10
GSM: 0 533 325 97 48
0 535 664 74 56

Mesaj Dural Tercüme tarafından düzeltildi: 20-09-2008 00:08. Neden: yeniden düzenleme
Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yeni Başlık Aç  Yanıtla

Bu başlığı görüntülemekte olan kullanıcı sayısı: 4 (0 üye, 4 konuk)

Başlık Araçları Bu Başlıkta Ara
Bu Başlıkta Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm

Gönderme Kuralları
Başlık Açamazsınız
Yanıt Gönderemezsiniz
Dosya Ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı Düzenleyemezsiniz

BB code kullanabilirsiniz
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
AçıkTrackback
Açık Pingback
AçıkRefback

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı açan Forum Yanıt Son Mesaj
Rusça ukraynaca türkçe hızlı ve güvenilir çeviri eyup Çevirmenler ve Çeviri Yapmak İsteyenler 0 14-07-2008 15:46
Öğrenciden Güvenilir Tercüme yvzedz Çevirmenler ve Çeviri Yapmak İsteyenler 0 05-06-2008 14:16
firma mülkiyetinde semmm Cümle Çevirisi Danış 4 14-03-2008 11:38
yüklenici firma Tureng-Özgür Kelime Danış 4 06-03-2008 11:47
50 ytl ye daylight dil okulu tercumanim34 Yabancı Dil Dersleri Vermek ve Almak İsteyenler 0 16-02-2008 15:59

Forumda yayınlanan kelimeler, karşılıkları ve yapılan yorumlar, yazılar, makaleler kaynak gösterilse dahi izinsiz kullanılamaz.